Teruggaaf energiebelasting:

Hoe zit het?

Nederland heeft een complex belasting systeem, ook voor de belasting die op energie wordt belast. In een aantal gevallen kunt u in aanmerking komen voor een teruggaaf energiebelasting. Soms zelfs met een terugwerkende kracht over de laatste vijf jaar. Dit geldt voor zowel particulieren als ondernemers, VVE, kerken, sportverenigingen en voor woningen die een energiemeter delen. Wij zijn gespecialiseerd in energiebelasting teruggave. Dit doen we op basis van no cure, no pay! Dus wanneer u geen energiebelasting terugkrijgt, kost het u helemaal niets. En wanneer u wel energiebelasting terugkrijgt, dan rekenen we slechts een percentage als bemiddelingskosten. Geen enkel risico voor u en vaak met een bevredigend resultaat.

Verzoek teruggaaf energiebelasting

Wanneer we het verzoek teruggaaf energiebelasting voor u in behandeling nemen hebben we wat gegevens nodig om de aanvraag voor te bereiden, zoals de jaarafrekening van uw energieleverancier en uw WOZ aanslag. We zullen u een machtiging doen toekomen waar alles helder staat beschreven en waarmee we de benodigde gegevens kunnen opvragen. Daarmee kunnen we de procedure starten. Uiteraard houden we u stap voor stap op de hoogte. In de meeste situaties is de aanvraag binnen drie maanden afgerond.

Automatische jaarlijkse energiebelasting teruggave ?

We kunnen de teruggave energiebelasting ook jaarlijks voor u in orde maken. Wel zo gemakkelijk, u heeft er geen omkijken meer naar. Het bedrag van teruggaaf energiebelasting maken we dan ieder jaar automatisch naar uw rekening over.

Teruggaaf energiebelasting met terugwerkende kracht

In een aantal gevallen is het mogelijk om een teruggave energiebelasting te realiseren met terugwerkende kracht. Soms tot wel vijf jaar terug! We onderzoeken graag wat in uw situatie de mogelijkheden zijn.

Gratis teruggavecheck

Wilt u alvast een indicatie van de teruggave energiebelasting? Doe dan alvast onze gratis teruggavecheck.

Gaat u de uitdaging aan en laat u ons er eens induiken?

teruggaaf energiebelasting