Referenties:

Hoi Chris,

Ik wil je nogmaals bedanken voor het terugvragen van de energiebelasting. Ik was in eerste instantie een beetje sceptisch, maar ik sta er van versteld hoeveel ik nog heb terug gekregen zonder ik er zelf iets voor heb hoeven doen. Ik zeg 100 punten!!

Groeten Peter

Beste Chris,

Allereerst hartelijk dank voor de goede zorgen en jouw inspanningen betreffende het “energie-gebeuren. Het is een mooie bonus in deze barre tijden.

Graag wil je complimenteren met jouw doorzettingsvermogen om bij mij “binnen” te komen. In het begin stond ik er redelijk sceptisch tegenover. Ook ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren.

Wat een fantastisch nieuws. We blijven graag met je werken en ik zal de gegevens voor dit jaar vast verzamelen. We hebben je vriendelijkheid en je snelle beantwoorden van mails zeer gewaardeerd. Het is buitengemeen prettig werken met jou.

TOP!

Ik had het bedrag en de snelheid niet verwacht, prima geregeld!

“Enige tijd geleden werd ik benaderd door Chris over teruggave van te veel betaalde energiebelasting. Zoals velen was ook ik best argwanend en sceptisch. Natuurlijk heb ik reviews gekeken en er met de accountant over gesproken. Het zag er allemaal transparant uit, en wat hadden we te verliezen? Afgelopen zaterdag belde Chris met het verheugende nieuws dat het verzoek is goedgekeurd door de Belastingdienst.  Vandaag kreeg ik een heel mooi bedrag op mijn rekening gestort. Nogmaals dank je wel Chris!”

Toch wel heel fijn dat jullie hier de aandacht op vestigen. OK het is een verdien model

maar je maakt je klanten ook superblij en zonder jullie was er helemaal niets. TOP

Ik maak nu sinds een paar jaar gebruik van de service die Chris (Auraria Energie) biedt om energie-belasting terug te vragen. Chris behandelt deze aanvragen zeer snel, adequaat en zorgvuldig. Elke aanvraag is tot nu toe probleemloos toegekend, een prima prijs/kwaliteit verhouding van de service die Chris biedt.

Daarnaast heeft Chris mij geholpen met een afsluiten van energie-contracten voor ons vastgoed, een 3 jarig contract in 2020, tegen een zeer competitief tarief (en iets wat zeker nu en de komende tijd van grote waarde is).

Erg tevreden over Chris van Auraria Energie!

‘naam recensent bekend bij ons bedrijf’

Enige maanden geleden werd ik benaderd door dhr. Chris van der Togt van het bedrijf Auraria. Na een introductiepraatje van hem over het retourneren van teveel betaalde energiebelasting was ik aanvankelijk enigszins argwanend. Dat is niet vreemd, er gaat werkelijk geen week voorbij of je krijgt wel een of andere “charlatan” aan de telefoon die je gouden bergen belooft; er zelf het meest wijzer van wilt worden of; als je erin trapt en pech hebt met je geld vandoor gaat. Chris vd Togt wist mij van zijn eerlijkheid te overtuigen, hij ging voor me aan het werk ondanks mijn blijvende sceptisme. Ik kreeg na enkele weken een positief bericht en uiteindelijk een toezegging van de belastingdienst. Na nog enkele dagen kreeg ik mijn beloofde , teveel betaalde belasting retour. Ja mensen, er blijft geld hangen bij de belasting waar u en ik gewoon recht op hebben. Doe er iets aan! Ik kan u de oprechte werkwijze van Chris van der Togt en zijn bedrijf Auraria van harte aanraden.

Met complimenten,

‘naam recensent bekend bij ons bedrijf’

Beste Chris,

Hierbij wil ik je bedanken voor je werk.

Een heel fijn ‘onverwacht’ bedrag om terug te krijgen.

Beste Chris, bedankt voor de snelle en betrouwbare bemiddeling. Ik had dit zo snel niet verwacht.
Ongelofelijk ook dat dit niet algemeen bekend is zeker omdat het per woning om aanzienlijke bedragen gaat.
Ik heb je ook bij beheer maatschappij geadviseerd.

Goedemorgen Chris ,

 

Super bedankt voor je bemiddeling mbt energie nota van de afgelopen jaren.

Het was meer dan de moeite waard en dat in een zeer korte periode.

Mocht ik nog iemand weten die in de zelfde situatie is geef ik direct je nummer.

 

Via een vriendin kwam ik in contact met Chris van der Togt van Auraria Energie. Gewoonlijk ben ik erg wantrouwend als ik word benaderd voor lagere energie tarieven. Omdat hij voor mijn vriendin aanzienlijke besparingen had gerealiseerd, gaf ik hem het voordeel van de twijfel, op basis van “no cure no pay”. Nadat ik de gegevens van mijn energieleverancier aan hem had opgestuurd, wist hij in korte tijd een aanzienlijke bedrag terug te vorderen van te veel betaalde energiebelasting. Ook adviseerde hij mij over te stappen naar een andere leverancier vanwege de fors lagere tarieven voor het gebruik van aardgas. Ik ben erg tevreden over de communicatie met Chris en kan zijn expertise van harte bij u aanbevelen.
Peter Klemann, augustus 2020.

Goedemiddag:

Leuke aanvulling deze maand van AOW en pensioen,had het eerlijk gezegd niet verwacht.Bedankt.

Geachte heer Van der Togt,

Graag wil ik u hartelijk bedanken voor de prettige manier waarop u voor onze VvE een aanzienlijke teruggave van eerder betaalde energiebelasting heeft geregeld.

Ik moet bekennen dat ik de eerste kennismaking met de nodige scepsis inging, maar na een duidelijke uitleg en geloofwaardig verhaal zijn wij toch met Auraria in zee gegaan. Dat bleek een verstandige beslissing want u heeft dit proces uitstekend en duidelijk begeleid en voor een mooi resultaat gezorgd. Het bedrag staat inmiddels op onze rekening.

Met vriendelijke groet,

Arie,

Oude Singel, Leiden

Weer zo’n energiebeller dacht ik even… Gelukkig liet ik de beller dit keer uitpraten.

Chris is gespecialiseerd in het terughalen van teveel in rekening gebrachte kosten voor energie.

Dat is iets totaal anders dan een scherpere aanbieding van je huidige tarieven, waar je als Ondernemer, er veel te vaak ongewenst(!) voor gebeld wordt.

Chris heeft een helder verhaal en een even heldere no-cure no-pay overeenkomst. Dus dacht ik: niet geschoten is altijd mis en dat loonde.

Het was een schot in de roos, wij kregen meer terug dan eer voorzichtig was voorgerekend en dat is altijd welkom nietwaar!

Na mijn aanvankelijke achterdocht en terughoudendheid heb ik de heer Van der togt bij me in huis gelaten om zijn plan betreffende de energiebelastingteruggave en OZB toe te lichten.
Er word zo vaak aangebelt door allerlei vreemde types dat ik eigenlijk geleerd heb alles af te weren, maar op een of andere manier kwam Chris met zijn verhaal betrouwbaar over.
Na wat uitwisseling van gegevens dacht ik echt dat het toch niets zou worden. [Sinterklaas bestaat immers niet!]
Het resutaat heeft me blij verrast want veel sneller dan verwacht werd er aanzienlijk bedrag op mijn bankrekening gestort.
Ik snap er nog steeds niets van hoe en waarom, maar ik dank Chris hartelijk voor het te berde brengen en afwikkellen van deze mogelijkheid, en gun hem zijn eerlijke deel in deze van harte.

Beste meneer Van der Togt,

Graag wil ik u hartelijk bedanken voor de prettige manier waarop u voor ons een prachtig bedrag aan energiebelasting heeft terug gebracht.
U heeft contact met ons gezocht, duidelijk uitgelegd wat u voor ons zou kunnen betekenen, referenties opgegeven en nadat u de nodige informatie van ons heeft ontvangen moet u wel voortvarend te werk gegaan zijn want vrij snel ontvingen wij uw bericht mbt teruggave en stond het bedrag op onze rekening.
Heel prettig, correct en snel.

Hallo Chris ,Bedankt voor het regelen van de teruggaaf van mijn Energiebelasting toch bijna
€1500.00 ,kan je dit over een paar jaar weer voor mij doen .

Chris van der Togt van Auraria Energie heeft voor mij geregeld dat ik een mooi bedrag aan energiebelasting heb teruggekregen.
Chris heeft werkelijk alles zelf verzorgd en mij goed op de hoogte gehouden over de voortgang.
Mijn dank hiervoor en Auraria Energie is een aanrader.

Net voorkomen.
Eerlijk
Betrouwbaar.
Houd je gedurende de aanvraag op de hoogte.
Werkt correct en alles netjes af.
Aanrader.

Begin December stond Chris aan de deur met de melding dat hij geld voor ons kan verdienen dan denk je , ja dat zal wel.
Hier sta je wantrouwig tegenover je wil niet in het programma opgelicht komen.
Maar toch in gesprek gegaan met Chris van Auraria en wat blijkt het is precies zoals hij vertelt , hij heeft er voor
gezorgd dat we een behoorlijk bedrag terug hebben gekregen.

HALLO,
IK HAD ERNOG NOOIT VAN GEHOORD MAAR IK WERD EROP
ATTENT GEMAAKT DAT IK GELD TERUG KON KRIJGEN VAN MIJN ENERGIE NOTA.
IK BEN IN ZEE GEGAAN MET AURARIA EN BINNEN EEN PAAR WEKEN KREEG IK AL BERICHT
DAT ALLE GEGEVENS WAREN INGEDIEND EN DAARNA KREEG IK HET GELD OP MIJN REKENING.
AURARIA MAG VAN MIJ HET ELK JAAR INVULLEN

Dankzij Chris van der Togt van Auraria Energie, kregen wij, op eenvoudige wijze, een mooi bedrag aan energiebelasting terug. Goed, transparant en doeltreffend door Van der Togt geregeld. Zonder hem waren wij nooit op dit idee gekomen. Het hele proces verliep goed, vooral door de heldere communicatie van zijn kant.

Nooit geweten dat je kans hebt op belastingteruggave als je winkel over meerdere panden is gevestigd. Als je dat dan weet blijkt het ook nog een heel complex proces. Dankzij Auraria-energie ontving ik een fors bedrag terug zonder enige investering in tijd of kennis.

Beste Chris,

Nou dat is nog eens een leuk (bijna) verjaardagscadeau! Heel erg bedankt voor het uitzoeken en ik vind dat het allemaal heel vlot is afgewikkeld, zoals van te voren ook beloofd.

Ik vind Auraria-Energie zeker een aanrader en zal het ook zeker doorgeven op mijn aankomende verjaardag met mijn familie!

Auraria heeft voor ons een teruggaaf ingeregeld voor onze woning.
Ons Tabaksmuseum te Delft voedt namelijk ook onze bovengelegen woning van stroom en Auraria gaf aan dat ze hier een teruggaaf voor konden realiseren op basis van No Cure No Pay.
Dit is perfect geregeld en gelopen zoals voorgespiegeld.
Onze dank hiervoor!

Beste Chris,

Dank voor jouw interventie: ik had mij onvoldoende georiënteerd met betrekking tot de mogelijkheid belasting terug te vragen.
De procedure is vlot afgewikkeld, zowel door jou als ook door de belastingdienst.
Het resultaat mag er zijn: het resulteerde in de ontvangst van € 1.267,33 voor mij!

Chris kwam enige tijd geleden mijn winkel instappen en vertelde mij vrolijk dat er een mogelijkheid was dat wij wellicht recht hadden op een belastingteruggave i.v.m. dubbel gebruik van ons winkelpand/appartement. Uiteraard even wat twijfel aangezien wij Chris ook niet kenden. Maar op basis van no cure no pay ( en zelf uberhaupt geen tijd om dit soort dingen uit te zoeken) heeft Chris ons verzocht om enkele stukken aan te leveren van de afgelopen 5 jaar en nu is het zover: wij krijgen een aanzienlijk bedrag terug.

Chris kwam bij mij aan bij de werkplaats en vertelde zijn verhaal. Ik ben gewoonlijk sceptisch zeker wanneer mij dingen aan de deur verkocht worden. Ik sprak af dat Chris mij later zou benaderen nadat ik zelf e.e.a. had uitgezocht. Zulks geschiedde en na het checken van de website van de belastingdienst en Chris’ site, besloot ik de gok te wagen. Er volgde wat communicatie heen-en-weer tussen Chris en mij omtrent wat door Chris benodigde papieren. Nadat Chris al het benodigde had verzameld, duurde het een paar weken waarna de belastingdienst netjes terugbetaalde. Chris betaalde mij zeer snel mijn beloofde deel uit. Ik raad anderen aan, op wie deze regeling van toepassing is, om Chris het te laten regelen. Succes met de zaken Chris.

Beste Chris,

Naar aanleiding van je werkzaamheden voor het terugvorderen van de teveel betaalde energiebelasting wilde ik je hartelijk bedanken.
Aanvankelijk was ik sceptisch of het wel klopte zoals je het me voor het eerst uitlegde. Maar je hebt je woord gehouden zoals je beloofde en je hebt inderdaad de teveel betaalde energiebelasting kunnen terughalen, en onder jou voorgestelde condities aan mij terug betaald.

Ik zou zeggen voor iedereen waarop deze mogelijkheid ook van toepassing is,
Laat het geld niet liggen en haal het onterecht betaalde bedrag terug.

Nogmaals dank,

Met vriendelijke groeten,

Mario Togni

Hierbij zeggen wij je hartelijk dank Chris voor de mooie terug gaven van de belasting.
Wij waren zeer benieuwd hoe het zou aflopen.
Het was echt geen 1 april grap.
Maar jij komt ook vertrouwd over,dus durfde met Chris in zee te gaan.
Nogmaals hartelijk dank.

Geachte Heer van der Togt,

Hartelijk dank voor uw bewezen diensten voor de teruggave van de belastingen.

Afgelopen week ontvingen we een belastingteruggave als gevolg van teveel betaalde energie in de afgelopen jaren.
Bij deze bedanken wij Chris van Auraria-Energie voor de transparante, eerlijke, snelle en zorgvuldige afhandeling.

Chris, dank voor de gedane zaken .Ik ben daar natuurlijk heel blij mee.Wist wel na onze ontmoeting dat het goed kwam.maar zo geruisloos snel en voor mij probleemloos is toch wel een bijzonder ervaring geworden.nogmaals mijn dank.vriendelijke groet Henri de Jong

Beste Chris,
Bedankt voor de betaling vandaag betreft de energiebelasting teruggaaf. Ik had dat eerlijk gezegd toen je met het verhaal bij me kwam niet gedacht dat het mogelijk zou zijn, zeker niet zoveel en ook niet zo snel. Jij hebt werkelijk al jouw energie ingezet om dit mogelijk te maken,! Zonder jouw contact had ik er nooit aan gedacht de teveel betaalde belasting terug te vorderen. Klasse, bedankt en voor de komende jaren zal ik graag weer van jouw diensten gebruik maken!!

Chris van Auraria wees ons op de mogelijkheid voor teruggaaf en regelde de aangifte zonder dat het ons tijd kostte. Binnen drie weken hadden wij de beschikking binnen en het geld op onze bankrekening. Auraria is echt een aanrader!

“Binnen korte tijd een financiële meevaller gekregen door kordaat optreden van het bedrijf “auraria-energie”.

Echt een aanrader om met Chris van der Togt in zee te gaan voor energie zaken.

Dhr. Van der Togt belde bij mij aan en vertelde over de mogelijkheid van teruggave van energiebelasting doordat wij tweehuisnummers hebben. Ik had er nog nooit over gehoord maar zijn persoon en ook de basis van “no cure, no pay” trokken mij over de streep. Ofschoon de familie aanvankelijk sceptisch was is de uitkomst louter positief. Na zo’n drie maanden werd er keurig een fiks bedrag op mijn rekening gestort en kan geconcludeerd worden dat Aurelia-Energie communicatief, integer, bonafide en succesvol is.
Frank Pirovano,

Dhr. Van der Togt stond voor mijn deur en vertelde me dat ik belastinggeld kon terugkrijgen. Ik vond het een raar verhaal, maar dacht waarom niet als het No Cure No Pay is.

Na een maand of 3 had hij resultaat en maakte hij een mooi bedrag naar me over.

Super bedankt!

Wij hoorden via via van Auraria energie. Het belastingvoordeel was niet voor iedereen mogelijk maar hij werkt op basis van no cure no pay. Waarom niet dachten wij. Zo gezegd en zo gebeld. En ja hoor, binnen 3 weken een erg groot belastingvoordeel op onze rekening gestort.

Prettige werkwijze, persoonlijk contact, en voor elke vraag bereikbaar.

Wij bevelen auraria energie dan ook aan!